Genţile transparente

Genţile transparente sunt la modă cel puţin din 2013, de când aflam că erau noua modă la Hollywood, că nu se poartă numai la plajă ci şi împreună cu ţinutele de covorul roşu, multe vedete alegând pe atunci un clutch transparent, şi rămân printre favoritele designerilor şi în 2016. Loewe şi Sibling ni le prezintă printre trendurile anului 2016.

Una din problemele cu aceste genţi este că tot ce ai este expus ochilor lumii. Cu toate acestea, rămân printre modelele cele mai creative. Poţi să o adaugi unei ţinute obişnuite care imediat nu va mai fi obişnuită.

În plus, poţi folosi, aşa cum ne sfătuieşte Andreea Raicu pe blog, un portfard în care să-ţi pui obiectele de valoare alături de produsele cosmetice.

Schimbând portfardul ori plicul din geantă îi poţi da mereu un alt aspect genţii transparente. Alături de plic poţi pune un obiect care să spună ceva despre personalitatea ta, precum cartea pe care o citeşti, o agendă, o revistă, o pereche de ochelari de soare etc.

Geanta transparentă nu e o piesă serioasă ci pentru amuzament şi poate constitui o ocazie bună pentru a începe o conversaţie. Geanta sau plicul transparent e util pentru că te obligă să limitezi ce pui în geantă la strictul necesar.

Sursa imagine: magazin fashiondays

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends