/ Fashion & Trends / Hainele din piele – nu doar pentru bikeri

Hainele din piele – nu doar pentru bikeri

haine din piele
Ana Drobot on 12/04/2016 - 3:53 pm in Fashion & Trends

Demult nu ar mai trebui să asociem hainele din piele doar cu bikerii şi cultura lor. Iată că hainele din piele se numără printre cele care nu se demodează cu fiecare sezon, niciodată, precum alte piese ca blugii.

Pantalonii din piele se pot purta în orice sezon, cu orice ocazie, şi pentru orice stil, nu doar pentru bikeri sau rockeri. Se numără printre piesele must have de zi cu zi ale fashionistelor acum.

Iniţial, pantolonii de piele au fost –şi mai sunt- purtaţi precum jeanşii skinny şi colanţii, între timp pantalonii de piele baggy şi cei de tip culottes sau cei evazaţi începând să-şi facă loc în rândul amatorilor de streetstyle. Pentru ţinute casual şi cocktail, se recomandă pantalonii de piele skinny, în timp ce pantalonii mai largi sunt pentru un look mai relaxat.

Pantalonii din piele skinny pot fi purtaţi cu aproape orice, asemenea jeanşilor skinny. Însă trebuie să ţii cont că e mai bine să nu-i combini cu piese foarte sexy, precum o bustieră sau un crop top, pantalonii de piele fiind ei înşişi o piesă sexy. În combinaţia de dinainte ar însemna să-ţi creezi o ţinută rock chic, nu de zi cu zi. Îi poţi combina în schimb cu un pulover larg ori cu un blazer.

Pantalonii din piele baggy se pot purta, aşa cum vedem la vedete, cu un tricou alb şi un blazer, cu un top mătăsos cu bretele sau cu un pulover cu maletă.

Dacă porţi sandale stiletto, vei obţine un look sofisticat, pe când, dacă vei purta botine până la gleză sau pantofi oxford vei obţine un look de zi cu zi.

Geaca de piele clasică, neagră, se poate purta, aşa cum ne recomandă designerii şi cum vedem în spectacolele de modă, împreună cu pantaloni skinny negry, fuste-creion negre pe talie, fuste lungi de piele şi rochii creion.

Geaca de piele tip biker se poate asorta cu orice altă haină, în funcţie de stilul preferat.

Spre exemplu, se poate asorta cu fuste scurte şi lungi. Anthony Vaccarello ne sugerează o combinaţie de fustă tutu cu geacă de piele tip biker.

Poate fi asortată şi cu rochii uşoare, din şifon, mătase, cu imprimeuri geometrice şi florale. Ţinuta poate fi completată în anotimpul rece cu leggings sau colanţi.

O altă opţiune este reprezentată de asortatea gecii tip biker cu blugi, rezultând o ţinută simplă şi stilată. Blugii pot fi rupţi, albaştri, roşii, însă ideali sunt cei skinny.

Pot fi asortaţi şi cu leggings sau pantaloni creion, ţinută potrivită şi pentru serviciu prin eleganţă şi rafinament.

Geaca de piele tip biker poate fi purtată şi într-o ţinută mai îndrăzneaţă, cu pantaloni scurţi din denim.

Rochia de seară din piele este o piesă ce-ţi oferă o ţinută glamour, cu mister şi sex-appeal.

Fusta din piele te poate face să pari mai tânără şi cu zece ani, putând da un aer ştrengăresc dacă are un volan din piele.

Bluza din piele este foarte şic, asortată cu pantaloni scurţi clasici ori cu o fustă dreaptă.

Pantalonii scurţi din piele, asortaţi cu o bluza şic, creează o ţinută foarte elegantă.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->