La shopping după stiletto!

Ceea de ce nu te poți lipsi în nici un caz în această primăvară sunt pantofii sau sandalele stiletto. Aceștia vor face deosebită orice ținută, mărimea tocului variază, așa că îți vei putea găsi perechea potrivită și vor fi ideali atât pentru a fi purtați cu pantaloni, cât și cu rochițe sau fuste.

Acești pantofi sunt întruchiparea feminității și poartă eticheta a ceea ce înseamnă „clasic”. Iar după cum știm că îți place shopping-ul, nu există un motiv mai bun de a face o plimbare prin magazine, decât în căutarea unor stiletto. Nici nu va trebui să explici soțului de ce ai cheltuit atâția bani, va fi deajuns să-i demonstrezi cum stau pe piciorul tău și privirea lui devoratoare va fi dovada că nu mai are nici o întrebare. Este foarte important nu doar să fii, ci să și arăți ca o femeie.

Dar, cel mai important este că, acum, îi găsești oriunde, în orice magazin. În magazine precum Stradivarius, Bershka, H & M îi poți achiziționa pentru un preț de până la 249 de lei. Plimbându-mă pe strada într-o zi însorită, am gasit o pereche foarte drăguță, neagră, cu 2 curelușe la gleznă, cu doar 89 de lei într-un magazin pe care, până atunci, nici nu l-am observat. În pozele de mai jos aș dori să-ți prezint prețurile unor perechi care m-au cucerit total.

1 Comment
  1. Superb articol si mie imi plac Zara si Bershka foarte mult sunt preferatele mele.

Dati un raspuns

Fashion & Trends