/ Diverse / Limba chinezǎ pentru începǎtori

Limba chinezǎ pentru începǎtori

limba chineza pentru incepatori
Ana Drobot on 04/08/2015 - 5:27 pm in Diverse

Aşa se intitulează un curs nou de pe coursera.org. Cursul surprinde prin accesibilitatea unei limbi considerate complicate mai ales prin alfabetul său. Iată că aici Xiaoyu Liu, profesoara, ne oferă o variantă de curs în care nu e nevoie să învăţăm şi alfabetul.

Lecţiile ne oferă informaţii de bază, să putem spune cum ne cheamă, să ştim cum se spun cifrele, preţurile, ora, să ne putem orienta într-un oraş străin etc. Fiecare serie de lecţii conţine clipuri video care ne ajută cu pronunţia. Vedem şi scrise cuvintele.

Profesoara foloseşte prezentări Powerpoint. Testele de verificare ne ajută să ne însuşim cunoştinţele. Cine doreşte poate să plătească pentru a primi diploma recunoscută de Universitatea Peking. Pentru diplomă, termenul limită de rezolvare a testelor este în luna august anul acesta.

Deşi putem să ne însuşim pe moment unele cunoştinţe pentru a putea trece cu bine testele, va fi nevoie de recapitulat noţiunile din lecţii. De asemenea, anumiţi utilizatori au considerat că mai au nevoie de resurse online suplimentare pentru a învăţa bine limba chineză.

O asemenea întrebare o găsim pusă pe forumul de discuţie pentru studenţii cursului.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->