Mică de înălţime? Drăguţă?

Dacă îţi faci probleme că eşti mică de înălţime, gândeşte-te la următoarea afimaţie: fetele minione sunt drăguţe. Încearcă să ai mai multă încredere în tine.

Evidenţiază-ţi calităţile fizice. Poţi purta pantofi cu toc sau cu platforme. Aceştia vor oferi picioarelor un aspect mai alungit. Vor pare mai subţiri, lucru care va crea iluzia unei înălţimi uşor mai mari.

Vara poartă rochiţe cât mai lungi, care să-ţi evidenţieze bustul şi talia. Te vor face să pari mai înaltă. Se recomandă în cazul tău evitarea materialelor încărcate cu diverse modele şi culori, precum şi dungile orizontale.

Alege o coafură cu mult volum. Astfel poţi câştiga câţiva centimetri în înălţime. În plus, gândeşte-te că în anumite ţări statura mică este un ideal de frumuseţe pentru femei.

Gândeşte-te la gheişe. Ele poartă zori, papuci cu talpă foarte înaltă şi trec prin mari chinuri pentru a-şi menţine laba piciorului cât mai mică. Li se deformează oasele din cauza unor pantofi pe care-i poartă pentru a le împiedică dezvoltarea piciorului.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends