Teen Choice Awards 2014 ne-a surprins cu cele mai frumoase ținute! Află ce au purtat vedetele(FOTO)

Anul acesta, la Teen Choice Awards a fost o adevărată prezentare de modă! Ținutele pe care le-au ales vedetele hollywoodiene au fost de-a dreptul extraordinare și iată-le pe cele care au ieșit cel mai mult în evidență:

Ținuta Selenei Gomez a fost, ca întotdeauna, discutată și apreciată. Ea a optat pentru salopeta Yves Saint Laurent, pe care a asortat-o cu pantofii aurii metalizați Miu Miu și un clutch marca Dior. Absolutely stunning!

selena gomez

 

Taylor Swift a optat pentru un costum alcătuit din bustier și fustă, care au fost deosebit de populare printre ținutele divelor prezente la Teen Choice-ul din anul acesta. Deținătoarea premiului pentru cea mai bună artistă country și-a asortat costumul de la Novis cu o pereche de sandale marca Charlotte Olympia.

taylor swift

Actrița de 27 de ani Shay Mitchell a fost una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete la această ceremonie. Despre look-ul ei au scris toate revistele din America și nu numai. Costumul ei alb marca Misha asortat cu o pereche de pantofi superbi Jimmi Choo au cucerit publicul. Simplu și cu stil!

shay mitchell

Nina Dobrev a optat pentru un costum alcătuit dintr-un crop top și pantaloni scurți marca Vionnet, colecția resort 2015, pantofi Kurt Geiger și clutch Michael Kors.

nina dobrev

 

Mai multe vedete și look-urile lor le puteți urmări în pozele сe urmează:

Lucy Hale

lucy hale

 

Demi Lovato

demi lovato

 

Cher Lloyd

cher lloyd

 

Kim Kardashian

kim kardashian

 

Hilary Duff

Hilary Duff

 

Chloe Moretz

Chloe Moretz

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends