/ Bio & Sanatate / Cum să ai o piele strălucitoare

Cum să ai o piele strălucitoare

piele frumoasa
Ignat Adriana on 30/04/2014 - 2:52 pm in Bio & Sanatate

Cu toate ne dorim să avem o piele superbă, care să strălucească. Ce e de făcut ? Am să vă expun mai jos ce e de făcut pentru a avea grijă de ea, astfel încât pielea să radieze de strălucire.

În primul rând cel mai important lucru este să ne hidratăm. Este foarte important să consumăm cât mai multe lichide, însă trebuie să evităm alcoolul deoarece deshidratează. Este necesar un consum de cel puțin 2 litri pe zi de băuturi, preferabil naturale sau pur și simplu apă plată.

Întotdeauna, înainte de a ne băga în pat seara trebuie să nu uităm să ne demachiem. Este indicat să folosim după demachiere o cremă de noapte hidratantă aleasă în funcție de tenul pe care îl avem.

Atenție la alimentație ! Pentru a avea o piele curată trebuie să mâncăm sănătos, deoarece corpul trebuie să fie îngrijit și pe interior, nu doar pe exterior. Ar fi indicat să introducem în alimentația noastră semințe de soia, susan, in, pește, nuci și fructe de mare. Acestea oferă pielii uleiuri esențiale de care are nevoie.

Înainte de a ne expune la soare trebuie să nu uităm să ne dăm cu o cremă de protecție, care ține deoparte ridurile, pigmentarea pielii cât și cancerul de piele.

Pentru o hidratare intensă a pielii este indicat să folosim uleiul de migdale, care este bun pentru orice tip de ten. Acesta trebuie aplicat pe fața umedă și îndepărtat apoi cu un prosop curat. În cazul persoanelor cu ten uscat este bine ca acesta să fie lăsat să acționeze pe ten mai mult timp.

Pentru a scăpa de pielea uscată este bine să facem dușuri scurte și să folosim dacă se poate săpunuri care să conțină și ingrediente naturale (aloe, piersică, măr, etc.), iar pe urmă să ne hidratăm corpul cu creme nutritive, cu glicerină și uleiuri minerale.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->