/ Psihologie / Despre bărbații care nu merită atenția ta

Despre bărbații care nu merită atenția ta

despre barbati
Nelly Șargu on 15/12/2014 - 9:56 pm in Psihologie

Am auzit zeci de povești asemănătoare și chiar am avut și eu parte de un scenariu destul de interesant, din care am extras o concluzie: unii băieți chiar nu merită atenția ta.

Știi genul ăla de macho după care sunt înnebunite toate fetele și de care te-ai îndrăgostit și tu, care la un moment dat s-a apropiat din ce în ce mai mult de tine, iar apoi ți-a spus că nu vrea o relație? Ei bine, despre ei vom vorbi.

În orice clasă, liceu, grupă la facultate există unul sau doi din ăștia și uneori chiar par să fie un pic mai interesați de o anumită fată din anturajul lor. Și dacă aia ești tu, îți dau un singur sfat: fugi. Băieții de genul nu se schimbă niciodată.

Sau se schimbă, dar nu vrei să regrete vreodată că a făcut-o și să te învinuiască de asta pe tine. Nu, crede-mă. Fugi. Cu siguranță te vei îndrăgosti de el, dar un băiat care a fost mereu înconjurat de fete nu este un prieten bun, este o permanentă durere de cap.

Eu am avut marea fericire să ajung să țin la un astfel de om, să aud cuvintele: „eu nu vreau o relație, sunt libertin, trebuie să mă înțelegi”, iar apoi să urmăresc cum suferă după una care nu dătea doi bani pe el. Dureros?

Da. Povățuitor? Și mai mult! Atunci am înțeles că eu nu aș putea să fiu un om căruia i-a picat troncul la o pițipoancă ordinară. Și, ca să știi, așa sunt toți de genul lui. Pe fetele deștepte și frumoase le dau la o parte, iar o „pisi” de club îl va interesa instant.

O femeie adevărată încearcă întotdeauna să schimbe spre bine lumea din jur și asta încerci tu, de fapt, să faci, să îi arăți partea bună a unei relații, a plimbărilor drăguțe și dăruitului reciproc, dar el nu are nevoie de asta!

Îți irosești timpul și sentimentele în zadar și vei ajunge să înțelegi că nu merită, dar poate să fie târziu și inima ta deja zdrobită. De aceea scriu acest articol, ca să îți spun să încetezi ceea ce faci acum și să îi dai voie să-și caute mai departe de treabă, tu meriți mai mult!

Iubirea nu trebuie să o cauți. Aia deja nu mai e iubire.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->