/ Diverse / Povestea mea

Povestea mea

povestea mea
Diana Vlaicu on 22/04/2014 - 4:26 pm in Diverse

Când credeam că totul nu mai avea niciun sens ,când totul era un amestec de neputinţă şi nostalgie,când totul era necunoscut pentru mine,pierdută in amintiri şi durere ,până când ...o singură privire a unui necunoscut, timp de ani de zile m-a răscolit,m-a facut să simt  ceva ce era ascuns in mine ,neştiind ce e ...De atunci o parte din mine i-a aparţinut fără să-mi dau seama că aceea parte era cea mai pură şi sinceră din ce aveam .Portretul care  i l-am facut era unu imaginar ,o minciună faţă de cum e el defapt.

Neputincioasă,legată de maini si de picioare ,de fiecare dată cand privirile noastre se întalneau îmi doream din ce în ce mai mult să-i adresez măcar un cuvânt dar mândria mea a fost mai puternică ... Azi,mâinile noastre s-au întâlnit ,un moment în care impactul m-a năpustit şi mi-a arătat de ce corpul si inima mea vroiau să fie lânga el .Inima îl vroia din ce in ce mai mult ,striga dupa prezenţa lui ..Prin vorbele lui simţeam că nu va fi nimic mai mult decât o prietenie strânsă.Dar nu a fost aşa,mă iubea,îmi cauta prezenţa ,mă vroia doar pentru el... aşa a fost si va fi .

Îl doresc mai mult decât orice pe lume ,prin simpla lui prezenţa mă simt împlinită .Acum,prezentul imi este martor pentru faptul că trăiesc lângă el orice clipă,trăiesc pentru prezenţa lui . E doza zilnică de care am nevoie  să ştiu că nu mai pot trăi fără el .Atât de puternica este dorinţa sa-l vreau numai pentru mine de-a întregul .


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->