/ Bio & Sanatate / Scapă de balonare cu câteva remedii naturale

Scapă de balonare cu câteva remedii naturale

scapi de balonare
Ignat Adriana on 26/06/2014 - 12:45 pm in Bio & Sanatate

Pentru a combate balonarea nu este cazul să apelăm imediat la medicamente. Mai jos vă voi expune câteva remedii naturale împotriva balonării.

Consumă înainte și după masă un vârf de cuțit de pulbere de cuișoare. Chiar dacă gustul nu este atât de plăcut efectul este garantat. Vei scăpa de neplăcuta balonare.

Pe stomacul gol, bea de 2-3 ori pe zi, o cană cu chefir. La fel de bine poți să mânânci și chefir cu cereale și cu miere, care vor înlătura senzația de balonare.

Împotriva durerilor de stomac și a balonării sunt indicate mierea și scorțișoara. Se amestecă 2 lingurițe de miere cu jumătate de linguriță de praf de scorțișoară, se dizolvă într-o jumătate de pahar cu apă și se bea amestecul pe stomacul gol.

Semințele de chimen puse în mâncare sau chiar în ceai te ajută să scapi de balonare. Un alt remediu natural foarte bun care combate balonarea este ghimbirul. Tot ceea ce trebuie să faci este să mesteci o bucățică mică de ghimbir proaspăt, după masă.

O jumătate de linguriță de semințe de fenicul consumate înainte și după masă te scapă de balonare. Foile de dafin sunt de asemenea indicate împotriva balonării. Din 40 de foi de dafin puse într-un litru de apă clocotită, se prepară o infuzie, din care se bea câte două-trei căni pe zi.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->