/ Fashion & Trends / Tricouri handmade pictate creativ!

Tricouri handmade pictate creativ!

tricouri personalizate
Moraru Alina Larisa on 29/04/2014 - 7:08 pm in Fashion & Trends

Ați dori să aveți în garderobă un tricou simplu dar în același timp unicat? Nu de mult, am intrat pe site-ul unui tânăr care produce tricouri handmade atât pentru femei cât și pentru bărbați și am descoperit niște articole vestimentare cu un design creativ.

Riche. este un nou brand de produse textile handmade, destinat persoanelor creative, care doresc să poarte lucruri unicate, în ediții limitate. Aflat la început, produsele pe care le puteți achiziționa sunt puține însă noua colecție promite nu doar tricouri ci și blugi, pantaloni, maieuri și cardigane.

Un lucru diferit față de celălalte magazine din care puteți să vă achiziționați piesele vestimentare preferate este reprezentat de hainele pictate- o nouă idee pusă în aplicare de brandul Riche. pentru noua colecție. În acest fel, tricourile pictate manual vor ieși cu siguranță în evidență și vor ocupa un loc în orice șifonier care se vrea lăudat! De asemenea, accesoriile nu vor mai fi un must have care să vă completeze ținuta deoarece tricoul va fi în sine un accesoriu care vă va feri de pericolul indigoului!

Ce spuneți de această idee?


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->