Femeia și cumpărăturile

Fiecare femeie, indiferent de statutul social sau de situația financiară, iubește cumpărăturile. Fiecare femeie își dorește să fie frumoasă, să strălucească în societate precum un diamant, să radieze în societate.

În dressing-ul fiecărei femei se pot găsi o sumedenie de chestii: haine de tot felul, pentru toate anotimpurile, haine de zi cu zi și haine sofisticate, elegante, menite să atragă privirile tuturor. Să nu mai vorbim și de numărul de pantofi pe care o femeie îl poate avea. Acesta variind de la femeie la femeie. Pe lângă pantofi, să nu uităm și de nelipsitele accesorii, precum poșete și bijuterii. Ar mai fi și nelipsitele cosmetice, fără de care nu prea am putea trăi, ele dându-ne senzația că datorită lor suntem mai frumoase.

 Părerea mea cu referire la toate acestea, este că, până la urmă sunt un ambalaj, ceva de suprafață, care să ne facă să ne simțim feminine, radiante, strălucitoare. Datorită lor ne obținem o imagine în societate. Și știm cu toții cât contează să ai o imagine în ziua de azi. Prin prisma felului cum arătăm, cum suntem îmbrăcate, această imagine ne ajută să fim remarcate.

Consider că atuurile cele mai importante ale unei femei nu constau în hainele și accesoriile pe care le poartă, ci în caracterul ei, în felul în care alege să le poarte, atitudinea ei față de toate acestea.

Cel mai bun și potrivit accesoriu este zâmbetul și starea de bine ! Așa că fetelor, vă sugerez să zâmbiți, emanați încredere și dragoste de viață prin toți porii !

1 Comment
  1. Super si adevarat!

Dati un raspuns

Fashion & Trends