Propolisul, miracolul naturii pentru pielea ta

Ai nevoie de o crema puternica, o crema care sa revitalizeze si care sa regenereze pielea, care sa trateze plagile, dermatozele, arsurile dar si neplacutele varice? Nu mai cauta peste tot. Ai nevoie doar de un catalog Infinity. Aici vei gasi o crema terapeutica pe baza de Propolis.

Propolisul este minunea din stup transformat de catre albine pentru a-l proteja pe acesta de diferite agresiuni exterioare, dar si de afectiuni. Este antibioticul natural al albinelor. Deci propoplisul are o mare putere de protectie. Poate sa repare si pielea distrusa. Are proprietati bactericide, anti-inflamatorii si regeneratoare pentru celulele pielii. Nu este deci de mirare ca este din ce in ce mai folosit si in domeniul cosmeticii.

Crema pe baza de Propolis este o crema onctuoasa, foarte hranitoare, care va catifela si care va asigura o ingrijire completa pentru pielea ta. Un produs natural pe baza de activi naturali care te va ajuta sa combati foarte eficient o multime de probleme legate de piele: impuritati, sensibilitate, acnee, eczema sau psoriazis.

Si asta nu este totul. Propolisul din crema te va ajuta sa activezi mecanismul de protectie naturala a pielii, este antioxidant, poate stimula crearea de anti-corpi, sinteza colagenului si regenerarea epidermei. Este o adevarata minune 100% naturala care te va surprinde cu puterea sa cu adevarat magica.

Crema terapeutica din gama de cosmetice Infinity pe baza de propolis este ideala si in cazul in care vrei sa tratezi arsuri, intepaturi, crevase sau in cazul in care vrei sa o purifici. Va grabi vindecarea unei plagi cu actiunea sa anti-microbiana, va favoriza regenerarea tesuturilor si va calma durerea cu putera sa anestezica.

Se poate folosi in cazul in care ai pielea fragila, uscata, cu pete de roseata sau chiar pentru pielea delicata a bebelusilor. Este la fel de eficienta si in cazul pielii grase deoarece te va ajuta sa o purifici.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends