Recomandări reviste pentru femei din străinătate

În primul rând, trebuie să ştim că există şi reviste pentru adolescente. De exemplu, Teen Vogue şi Seventeen. Au şi website-uri. Site-ul revistei Teen Vogue cuprinde o varietate de subiecte, însă revista în sine se concentrează pe moda high end.

În Seventeen se găsesc recenzii bune, însă site-ul lor nu e la fel de atrăgător. În Seventeen, se găsesc pagini cu multe sfaturi legate de relaţiile cu băieţii, modă şi machiaj. Nu au teste prea des în revistă, însă au pe site. În opinia unor cititoare, Teen Vogue e compusă în majoritate din poze.

E de asemenea, în opinia lor, mai matură, dar şi mult mai orientată spre modă, şi are mai multe articole despre acest subiect. E recomandată Teen Vogue pentru pasionatele de modă. Hainele recomandate sunt mai costisitoare însă în această revistă. Dar partea bună e că revista Teen Vogue nu se ocupă de bârfe!

Pentru adolescente se recomandă de asemenea Cosmogirl, pentru piesele fashion accesibile ca preţ, la fel ca Seventeen. Reviste precum Vogue, Bazaar, Nylon şi Lucky sunt recomandate.

Unele cititoare cred cǎ Teen Vogue amestecă totuşi piesele fashion accesibile ca preţ cu acelea mai scumpe, păstrând un stil cool, ca şi Nylon. Vogue şi Bazaar prezintă piese haute couture şi articole de citit mai sofisticate, centrate pe subiecte din modă şi probleme mondiale.

Lucky e o revistă de shopping, prezentând sute de piese de cumpărat şi unde le găseşti. Dacă vrei modă centrată pe un stil altfel, şi foarte creativ, poţi lua V MAGAZINE. Pentru un stil mai cu picioarele pe pământ, încearcă Lucky şi Elle, care au şi piese accesibile.

In Style e bună pentru ideile de combinat piese pentru outfit-uri, spre exemplu pentru aceiaşi pantaloni sau aceeaşi fustă poţi folosi combinaţii pentru a crea look-uri şi stiluri diferite. Vogue şi Numero oferă sfaturi bune pentru beauty şi îngrijire.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends