Îngheaţă specială
Ingrediente:
-îngheţată de cacao;
-sirop de ciocolată;
-alune mărunţite;
-napolitană.
Paşii de urmat:
-Adaugă 3 bile perfecte de îngheţată de cacao. Aşează-le într-un pahar lat de îngheţată. Repede să nu se topească!
-Toarnă sirop de ciocolată peste îngheţată, creând un model frumos deasupra. Presară alune mărunţite. Înfige o napolitană crocantă în vârf pentru aspect.
Îngheţată efervescentă
Umple trei sferturi dintr-un pahar cu cola. Adaugă o linguriţă de îngheţată de vanilie. Întâi conţinutul e effervescent, apoi îngheţata se ridică la suprafaţă.
Talmeş-balmeş
Pune o cupă de îngheţată de vanilie într-un pahar înalt. Taie nişte fructe proaspete în bucăţi mici şi aşează-le peste îngheţată. Adaugă un strat de jeleu de căpşuni, apoi încă un strat de îngheţată şi de fructe. Adaugă o ultima cupă de îngheţată. Decoreaz-o cu ciocolată rasă.