Tehnici pentru vopsirea părului pentru 2016

În 2016, tehnica ombre este uitată şi înlocuită de balayage. Cu balayage-ul ne întoarcem în America anilor 70-80, când a fost popularizat de stiliştii francezi.

Faţă de ombre, prin balayage se obţine un efect mai subtil al şuviţelor deschise la culoare – acestea nu mai sunt dispuse orizontal, fiind în schimb vopsite la întâmplare şi presărate pe lungimi. Vedete precum Chrissy Teigen, Jessica Alba, Jessica Biel şi Sophia Bush au adoptat deja această tehnică.

O tehnică şi mai delicate decât balayage-ul este babylights. Tehnica această e inspirată de felul în care părul bebeluşilor e decolorat de lumina soarelui. Karlie Kloss şi Allison Williams deja s-au folosit de această tehnică.

Alte două tehnici inovatoare sunt ecaille şi strobing. Ecaille înseamnă să combini trei nuanţe apropiate şi şă le asociezi pe lungimea părului.

Strobingul se aseamănă cu babylights şi balayage în aplicarea şuviţelor mai deschise pe zonele părului pe care le atinge în mod normal lumina soarelui. Însă prin strobing se adaptează nuanţele la culoarea naturală a părului, la forma feţei şi la tonul pielii.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends