/ How To / Cadouri deosebite pentru miri

Cadouri deosebite pentru miri

cadouri de nunta
Dumitrescu Madalina on 16/07/2014 - 12:56 am in How To

Nunţile apropiaţilor ne pun deseori în situaţia de a căuta sau născoci cele mai ingenioase cadouri pentru ca aceştia să îşi amintească cu drag ziua lor specială. Cu toate acestea, cunoaşteţi deja, dacă nu din proprie experienţă, din auzite, problema adunării la finele petrecerii a unui teanc de cadouri, care mai de care mai stridente sau fără utilizare practică.

Gusturile oamenilor s-au diversificat şi complicat pe măsură ce accesul la orice fel de obiect s-au putut înlesni chiar şi la comandă.

De aceea, vă propun câteva idei de cadouri memorabile, dar de bun gust şi practice:

- portrete cu miri, dacă se poate în ipostaze deosebite sau în care să menţionaţi integrarea unui element sau a unei carcateristici care să le aducă acestora aminte de modul în cadre s-au îndrăgostit (dacă sunt iubitori de artă cu siguranţă vor aprecia gestul).

-seturi asortate de piese vestimentare sau accesorii, inscriptionate sau gravate cu mesaje personalizate cu numele mirilor, cu diverse expresii sau citate care îi caracterizează), acest tip de cadouri se adresează în mod special cuplurilor hazlii care sunt mereu sufletul petrecerilor.

-elemente care sa trimita la prosperitatea cuplului (botoşei pentru copii, diplome pentru nunta de argint sau aur cu spaţii de completat la momentul potrivit), sunt genul de cadouri care de obicei se potriveşte oricărei tipologii de cuplu.

-un album personalizat, cu spaţii pentru poze, dar şi pentru scurte descrieri sau menţiuni în dreptul pozelor.

-un CD cu momente deosebite adunate de la prieteni, rude sau cunoştinte despre miri, dacă este posibil să fie aranjate ca într-o poveste, sau chiar integrate într-o poveste imaginară a viitorului cuplu.

-plantarea unui copac în numele cuplului şi obţinerea unei diplome pentru miri, mai ales dacă sunt ecologişti convinşi.

-iubitorii de ciocolată cu siguranţă se vor manifesta încântaţi de o surpriză dulce, cu tentă personalizată, chiar dacă nu se poate păstra.

-în cazul în care vă permiteţi, le puteţi facilita o mică excursie sau escapadă romantică într-o zonă rustică şi lipsită de poluare.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai accesibile cadouri ceva mai deosebite pe care le puteţi face mirilor. Aştept păreri cu ideile voastre.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->