/ Diverse / Freelancing-ul – o alegere necesară

Freelancing-ul – o alegere necesară

freelancing
Dumitrescu Madalina on 12/08/2014 - 10:21 pm in Diverse

Freelancing-ul a devenit în ultimii ani o ocupaţie tot mai valorificată, în mod deosebit de persoanele cu probleme de sănătate, care provin din medii greu accesibile sau care pur şi simplu nu îşi găsesc un loc de muncă stabil.

Freelancing-ul se traduce ca un job în care faci fie numai un lucru la care te pricepi, fie mai multe, îţi creezi propriul program de lucru, lucrezi de obicei de acasă sau de la distanţă, colaborarea cu clientul realizându-se mai mult indirect, de regulă prin intermediul mijloacelor online.

Instabilitatea locurilor de muncă, angajatorii care îşi muncesc angajaţii tot mai mult şi pe mai puţini bani, precum şi cheltuielile excesive pentru susţinerea unui loc de muncă la zeci de kilometri distanţă fără un decont din partea firmei, sunt doar câteva dintre motivele pentru care tot mai multe persoane se dedică freelancing-ului.

Prin intermediul acestei mişcări, s-au pus bazele multor magazine online care valorifică arta hand-made, drept pentru care se poate spune că freelancing-ul a cunoscut o apreciere aproape la fel de importantă ca şi arta meşteşugului manual.

Freelancing-ul se adresează în mod deosebit mamelor, care aflându-se în concediu pentru creşterea copilului, pot să îşi valorifice talentele în croitorie, confecţionarea bijuteriilor, redactării de articole sau chiar contabilitate contra cost, în timp ce se ocupă de treburile casei.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->