Aplicaţii de ştiri pentru smartphone

1. gReader Pro – o aplicaţie interesantă în special pentru cei care multă vreme au fost utilizatorii reader-ului Google din Gmail. Poate fi folosită şi offline. Articolele sunt grupate pe categorii de interes.

2. Press – aplicaţie creată exclusiv pentru Android. Fluxurile de ştiri pot fi importate din interfatele definite de utilizator.

3. Zite – aplicaţie uşor de personalizat;

4. Flipboard – ajută utilizatorul să creeze propria revistă în telefonul său. Puteţi adăuga fluxuri de informaţii pe care doriţi să le urmăriţi, iar Flipboard le grupează cu atenţie pentru a vă fi mai uşor să le citiţi.

5. Digg – se află printre cele mai vechi aplicaţii pentru citirea ştirilor pe smartphone. Acum are o dispunere prietenoasă a informaţiei, funcţia de căutare foarte bine structurată iar listele de publicaţii sunt ordonate după gusturile utilizatorului.

6. Pulse – mulţi o consideră o aplicaţie aglomerată şi stufoasă. Cu toate acestea, ea oferă utilizatorilor informaţia într-un singur ecran. De asemenea, structurează articolele recomandate pe categorii.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends