/ Fitness & Dieta / Dieta cu ciocolata – slabesti intr-un mod placut

Dieta cu ciocolata – slabesti intr-un mod placut

dieta cu ciocolata
Diana Matei on 11/03/2016 - 11:47 am in Fitness & Dieta

Vrei sa slabesti fara sa tai de pe lista placerea de a savura un patratel de ciocolata din cand in cand? Atunci urmeaza dieta cu ciocolata, una din cele mai gustoase diete existente la momentul actual.

Un patratel-doua de ciocolata nu este deloc nefast pentru silueta, chiar din contra. Asta deoarece cacaoa din ciocolata are un index glicemic scazut. In plus, zaharul continut de ciocolata este usor asimilat de organism.

Cacaoa este in egala masura o sursa importanta de polifenoli antioxidanti. Aceste molecule favorizeaza metabolismul glucozei in organism. Cu alte cuvinte, polifenolii ne ajuta organismul sa arda grasimile. Cacaoa contine si o cantitate destul de mare de catechine, molecule prezente in numeroase ceaiuri pentru slabit.

Cacaoa este o adevarata comoara de beneficii pentru sanatate. Datorita continutului bogat de magneziu, este ideala pentru moral si favorizeaza relaxarea. Cacaoa contine si fosfor, fir, zinc, cupru si mangan. Dieta cu ciocolata permite satisfacerea dependentei de dulciuri si ne ajuta sa invatam sa o includem in alimentatia de zi cu zi fara sa ne afecteze greutatea.

Dieta cu ciocolata contribuie la eliminarea toxinelor, la reducerea tensiunii arteriale si la eliminarea surplusului de strat adipos. Pentru ca dieta cu ciocolata sa isi faca efectul trebuie sa consumi doar ciocolata cu 40-70% cacao, nu ciocolata alba sau cu lapte.

In cadrul acestei diete vei consuma maxim 1250 de calorii pe zi si vei slabi in jur de trei kilograme in doua saptamani. Ciocolata se va consuma, dimineata, la pranz si seara, un patratel-doua, cu 20 de minute inainte de fiecare masa sau la cinci minute dupa masa.

Se vor consuma zilnic legume sub forma de salata si se vor consuma minim sase pahare de apa pentru o hidratare optima. Meniul zilnic trebuie sa includa proteine, glucide, lipide, vitamine si produse de origine naturala.

In cadrul acestei diete ciocolata are scopul de a stimula procesul natural de slabire, actionand ca un aditiv alimentar. Aceasta dieta se poate combina fara probleme cu o alta dieta sanatoasa.

Prin urmare, visul celor dependenti de dulciuri a devenit realitate: este posibil sa consumi ciocolata si sa slabesti.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->