Dressing room-ul: visul tău din copilărie! Idei pentru design

Dressing room-ul nu este o ideea atât de răspândită printre apartamentele domnișoarelor de la noi, dar în America, spre exemplu, aceasta este o datorie pentru oricare fashionistă. Ca să adaug o mică explicație, dressing room-ul este acel „dulap” enorm, care, de fapt, ocupă o cameră întreagă și în care ții tot ce înseamnă garderoba ta.

Dintre eroinele cu cele mai tari dressing room-uri, poziția de frunte o deține Carrie Bradshaw, cu renumita ei cameră îmghesuită cu haine, gentuțe și pantofi, care ocupa destul de mult loc în comparație cu apartamentul mic, dar niciodată nu a existat ceva mai important pentru Carrie decât condițiile de păstrare a renumiților ei pantofi de la Manolo Blahnik. Cam așa arăta acel dressing:

Aici erau adunate toate amintirile ei, toate momentele care au contat cel mai mult în viața ei: rochia de la nunta Charlottei, de la botezul primului ei copil, rochia din ziua cand și-a întâlnit pentru prima oară iubirea cea mare, pantofii pe care îi purta când el a lăsat-o în fața altarului, fusta cu care era îmbrăcată când a fost acceptată în echipa editorială de la Vogue, stiletto pe care îi avea în picioare la prima lansare de carte și lista ar putea continua la nesfârsit. Anume Carrie ne-a învățat că lucrurile sunt, de fapt,  cea mai sigură metodă de a păstra amintirile intacte și de a le retrăi cu aceeași intensitate de fiecare dată când deschizi ușile dressing-ului.

Dacă vrei să ai o astfel de cameră, nu ai decât să faci niște reconstrucții în apartamentul tău și să o amenajezi după placul tău. Nu uita principalul: acest dressing trebuie să-ți reprezinte personalitatea, trebuie să vorbească despre tine, doar așa vei ține la el cu adevărat. Prin urmare, ai nevoie de un design deosebit. Ideile pot fi cele mai variate, dar originalitatea rămâne întotdeauna regina balului.

Pe lângă comoditatea pe care ți-o oferă în păstrarea și aranjarea hainelor și a încălțămintei, nu îți imaginezi ce cabinet psihologic poate deveni această cameră. Acolo te poți refugia când vrei să plângi, acolo vei medita în liniște asupra unor subiecte care te bântuie, acolo vei putea să bei o cafea cu cea mai bună prietenă  și să discutați ultimile noutăți, acolo vei fi in lumea ta! Nimic nu te va face să te simți mai bine decât locul în care sunt adunate lucrurile care te definesc ca femeie, iar acesta este singurul lucru de care trebuie să te ții atunci când ți-e greu. Nu sta pe gânduri și apucă-te de dressing-ul visurilor tale!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends