Jessica Alba: Viaţă şi stil

Numele complet este Jessica Marie Alba. Ea s-a născut în Pomona, California, pe data de 28 aprilie 1981. A urmat cursuri de actorie de la vârsta de 12 ani, devenind o actriţă precoce şi fiind distribuită în roluri diverse.

Primul rol din 1994 a fost în Camp Nowhere şi l-a primit cu totul întâmplător. A fost distribuită într-un rol micuţ după ce o colegă a renunţat la film. Rolul l-a primit din simplul motiv că avea părul castaniu, la fel ca actriţa care renunţase.

Jessica Alba şi-a dorit să devină actriţă încă de la 5 ani. Cariera ei era gata de început la nouă luni după terminarea cursurilor de actorie, când un agent a semnat un contract cu ea.

Stilul ei vestimentar este casual. Desigerul ei favorit e Azzedine Alaia, iar marca referata, Versace. Pentru Jessica, jeanşii sunt cea mai versatilă piesă din garderobă.

Ea arată cum nu se poate mai sexy în jeanşii skinny. Chiar şi dacă e mămică, îşi alege pentru o sesiune de shopping o ţinută relaxantă, sport, dar şic în acelaşi timp.

Preferă sandalele cu toc mic. Dar tocurile înalte şi rochiile sexy nu-i lipsesc din garderobă. Pentru o întâlnire cu prietenele, optează pentru un maiou cu dungi marinăreşti şi jeanşi rupţi.

În zilele obişnuite se îmbracă lejer, în nuanţe de alb, cu jeanşi trei sferturi şi ochelari de soare.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends