Reţeta propusă de utilizatoarea Chocolate de pe forumulroz.
Ingrediente:
– 2 ouă;
– 2 felii de brânză topită;
– 2 felii de ce vreţi voi şi ce vă place (de exemplu, piept de pui umplut)
Mod de preparare:
– Se bat ouăle bine cu sare şi piper, eventual şi se adaugă şi o lingură de smântână. Se pun în tigaia unsă cu ulei şi încinsă bine pe foc potrivit. Se face o omletă ca o clătită, care se întoarce pe partea cealaltă când e rumenită.
– Se scot ouăle pe o farfurie.
– Se pun deasupra cele 2 felii de brânză topită.
– Se adaugă cele 2 felii de ce vă place vouă.
– Se rulează.
– Apoi se feliază/ se taie şi se serveşte.
– Puteţi împacheta în folie de aluminiu şi să vă luaţi la pachet la job. E mai bună rece.
Foto credit: By Biso (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons