/ Psihologie / O pisică poate sta locului dacă îi desenezi un cerc pe podea

O pisică poate sta locului dacă îi desenezi un cerc pe podea

psihologia pisicilor
Ana Drobot on 31/10/2014 - 8:52 pm in Psihologie

Astăzi pisicile au devenit adevărate vedete pe net. Circulă tot pe net un citat care spunea că zilele de azi şi acelea din Egiptul antic nu sunt cu mult diferite, pentru că în ambele epoci apreciem pisicile. Sunt destule pisici care au cont pe Facebook.

Printre celebrităţi se numără motanul Măru. Se vorbeşte atâta despre terapia cu animale, cum te vindecă ele de depresie, despre cum o pisică îţi ia din energiile negative s.a.

De asemenea, se spune că poţi invăţa o pisică să facă numai ce vrea ea, e un alt citat care tot circulă pe net. Şi totuşi… Acum circulă un zvon cum că ai putea face o pisică să stea locului. Cum? Desenând un cerc. Pisicile cică se aşează în el.

Fenomenul se pare că încă nu a fost explicat, şi totuşi se crede că pisicile fac asta pentru că se simt în siguranţă aşezându-se în cercul desenat pe podea. Totul a pornit de la un site numit Reddit. Acolo, utilizatorul Guremike a prezentat astfel de poze care ilustrează teoria.

Pisicilor le place să se afle în centrul atenţiei, glumesc utilizatorii pe net legat de statul pisicilor într-un cerc. De asemenea, utilizatorii au observat că le mai place să stea cuminţi în cutii goale.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->