/ Reviews / The Lake House (Casa de lângă lac)

The Lake House (Casa de lângă lac)

the lake house
Ignat Adriana on 13/04/2014 - 3:55 am in Reviews

Dragele mele m-am gândit să vă prezint în cele ce urmează recenzia frumosului film Casa de lângă lac avându-i în prim plan pe faimoșii actori Sandra Bullock și Keanu Reeves.

Acest film este o dramă romantică atipică, deoarece este atemporală.

Povestea se centrează pe un arhitect care trăiește în anul 2004 și o doctoriță care trăiește în anul 2006. Cei doi ajung să corespondeze prin scrisori ajunse în cutia poștală a unei case de lângă un lac (casă în care trăiește personajul lui Keanu Reeves și în care a trăit personajul Sandrei Bullock ). Corespondența lor se întinde pe o perioadă de peste doi ani, deși

cei doi trăiesc în ani diferiți. Pentru Alex (Keanu Reeves) perioada corespondenței este din 2004 până în 2006, în timp ce pentru Kate (Sandra Bullock), este din 2006 până în 2008.

Nu am să vă divulg prea multe din povestea filmului pentru a vă îndemna să o descoperiți singure urmărindu-l. Tot ceea ce pot să vă spun este că merită cu siguranță să îl urmăriți, deoarece este cu adevărat impresionant. Ne arată cât de puternică poate fi dragostea dintre un bărbat și o femeie, iar dacă îți este sortit să fii cu cineva, nici măcar timpul nu poate sta în calea destinului. Atunci când iubești cu adevărat nimeni și nimic nu poate sta în calea fericirii tale.

Așa că dragele mele, vă învit să urmăriți un film deosebit :). Sunt sigură că o să vă placă. Mie cu siguranță mi-a plăcut. Aș putea să îl urmăresc de mai multe ori fără a mă plictisi de el datorită poveștii sale înduioșătoare.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->