Atunci când o relaţie se destramă, bărbatul suferă mai mult decât femeia…

Atunci când o relaţie se destramă, bărbatul suferă mai mult decât femeia

După câteva zile petrecute în liniștea muntelui, iată-mă din nou în balconul meu ascultând agitația orașului. Oricât de ciudat ar suna, chiar mi-a fost dor de toată agitația asta.  Sunt dependentă de oraș până în măduva oaselor și nu cred că aș rezista mai mult de două, trei săptămâni departe de el.

Însă până să ajung să mă bucur de priveliștea de la etajul 6 am petrecut câteva ore  în compania unui bun prieten…rănit în dragoste.

Cine a zis că femeia suferă mult din dragoste s-a înșelat amarnic, după cum l-am găsit pe prietenul meu, clar barbații suferă mai mult, doar că o arată prea puțin.

Scenariile din filme cu bărbați suferinzi din dragoste, înconjurați de zeci de cutii de pizza și doze goale de bere au prins contur în apartamentul prietenului meu, plus păr răvășit, haine pătate cu mâncare și….apartament neaerisit.

Se pare că cea care i-a fost iubită l-a părăsit din pricina prostului său obicei de a băga bani la păcănele. Deși ea l-a avertizat în nenumărate rânduri că o să-l părăsească dacă nu scapă de acest obicei, el a crezut că e doar o glumă spusă la nervi. Gluma s-a adeverit ca nefiind gluma și el s-a trezit dintr-o dată singur după vreo 2 ani de relație, ceea ce l-a pus la pâmant în numai câteva zile.

Și să nu credeți voi că ieșirile în club, bețiile cu prietenii sau întâlnirile cu alte fete l-au ajutat sa uite, bine vreo câteva zile i-a fost ok, dar când amintirile au început să-i dea târcoale, ok-ul ăla a primit un mare ”NOT” în față.

Ei bine dragele mele, când noi suferim, suferă și ei și m-am convins acum că bărbații suferă cu mult mai mult  după ce l-am văzut și l-am ascultat pe prietenul meu.

Noi femeile suferim în general la început, după care uităm ușor, ușor, pe când cu bărbații e invers, la început cred că nu sunt deloc afectați ceea ce explică comportamentul lor, apoi când își dau seama cum stau de fapt lucrurile, căderea e mai mult decât dureroasă, iar uitarea s-ar putea să nu vină niciodată dacă a iubit cu adevărat.

L-am lăsat pe prietenul meu un pic mai bine, după ce la încurajările mele a sunat-o pe cea pe care o iubește și i-a propus o întâlnire pentru a rezolva lucrurile, iar ea a acceptat rapid. Ce-i drept,  m-am bucurat că am reușit cumva să îl aduc la o stare mai bună și am plecat cu speranța ca totul să fie bine și cu nerăbdarea de a mă îmbrățișa cât mai repede cu orașul meu drag și cu poveștile lui.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends