Locuri speciale de Valentine’s Day

Se stie că romantismul are nevoie de intimitate, pentru ca focul pasiunii sa ramană aprins, iar iubirea poate ajunge la intensitate maximă în locuri speciale, departe de ochii lumii, de grijile zilnice, un loc în care să te simti cu adevarat magnific… departe…. doar cu persoana iubită. Vă propun cateva destinații de Valentine’s Day: Sinaia, Bușteni, Predeal, sunt în mare voga. Dar nu oriunde… E important ca de Valentine’s

Day să alegeți un hotel cu spa, cu decoruri extravagante și elegante, mancare sofisticată și rafinată, așternuturi fine, șampanie și masaje de relaxare care-ți trezesc simțurile.

„ Dragostea e ca focul: daca n-o alimentezi, se stinge.” Mihail Lermontov…

locuri speciale de Valentine's Day

Dacă doriți să vă impresionați persoana iubită pute-ți alege Parisul, unde parcă tot orașul se pregatește pentru această sărbatoare. Vă puteți plimba pe malurile Senei la apus de soare, să cinati la unul dintre celebrele restaurante de pe Champs Elysees, sau să vă sarutați in fata Bazilicii Sacre Coeur, toți indragostiții se pot pierde in atmosfera pariziană. Parisul rămâne prin excelență, cea mai romantică destinatie.

Valentine's Day locuri speciale

O altă destinație perfectă pentru a petrece ziua indragostiților este Florența, Italia. Cele mai romantice scene din filme, au fost filmate pe strazile acestui oraș. Florența, perla Toscanei, este cladită pe malurile râului Arno, care impreună cu arhictectura orașului îmbina perfect un aer romantic aparte. Cert este că 2-3 zile reprezintă clar…. doar un preludiu!

destinatii de Valentine's Day

Orice destinatie ați alege, important este ca inimile voastre să bată la unison. Vă doresc calatorie plăcută si mulți fluturași in stomac!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends