Prieteni cu beneficii

I am back to the big city, sunt chiar aici la cafeneaua mea preferată din Centrul Vechi, scăldându-mă în lumina asta aurie de toamnă și uitându-mă la lume. Bând un capuccino și gândindu-mă la tot ce s-a întâmplat vara asta am tras concluzia că sezonul ce tocmai a trecut, iubirea a fost înlocuită de beneficii.

Nu o spun doar așa de dragul de a o spune, dacă nu ar exista prietenii mei drept mărturie ar fi probabil o pură invenție și dacă nu ar fi el, my best friend, care să-mi povestească în cele mai mici detalii ” beneficiile” lui de pe toată vara, probabil că nu aș mai fi scris nimic.

Ei bine, sex nu poți să faci cu oricine, îmi spunea el, adică eu nu obișnuiesc. Mă rog, trebuie să fie și puțină atracție, măcar una mică, mică de tot. Nu pot să o iau pe madame care trece acum strada să o duc în dormitor fără să știu nimic despre ea. Numele nu contează darling, adică nu e deajuns.

Așa că iei o prietenă cu care te înțelegi ok, nici să fie prietenia prea mare așa cum sunt eu cu tine, asta ar însemna aproape incest dacă…mă rog, cum spuneam iei o prietenă cu care te înțelegi bine, o scoți în fiecare seară în oraș, râdeți, vă simțiți bine fără prea mult atașament, apoi o inviți la tine la un pahar de vin și hop ultima oprire…patul. Dimineața te trezești eliberat, cu mintea limpede gata de o nouă zi fără obligații sau alte alea.

Simplu nu? La o primă vedere da, însă dacă stăm să aprofundam un pic lucrurile nu e chiar așa. Întâmplător o cunosc și pe prietena de beneficii a bunului meu prieten. Dacă el o crede prietena ok, ea este mai mult decât îndrăgostită de el și acceptă toate aceste lucruri cu speranța că o să se îndragostească de ea într-o zi. Însă ceea ce nu știe este că el mai are vreo două, trei astfel de prietene și când nu este ea, sunt ele.

Așa că eu una nu cred în prietenie cu beneficii, este imposibil ca unul dintre parteneri să nu se îndrăgostească de celălalt la un momentdat iar acest lucru nu poate duce decât la ruperea unei relații de prietenie dacă nu există reciprocitate. Așa că dacă vreți sex fără atașamente, rămâne varianta aventură de-o noapte cu mențiunea,protejați-vă!

Cum spuneam la început, stau la cafeneaua mea preferată din Centrul Vechi al Bucureștiului uitându-ma la lumea care trece încoace și încolo. Uitându-mă la cuplurile de îndrăgostiți încerc să-mi dau seama care dintre ei iubește mai mult, sau dacă e iubire sau nu. Chiar mă bucur când văd gesturi frumoase sau câte un bărbat dăruind flori iubitei lui.

Azi am avut noroc să văd iubire în jurul meu lucru ce m-a făcut să zâmbesc și să fiu pregătită pentru noile povești ale bunului mei prieten, un nou sezon tocmai ce a început. Sper totuși să mă surprindă cu o frumoasă poveste de dragoste.

Bun venit toamnă cu lumina ta galbuie în orașul meu iubit

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends