Bobbi Brown Makeup Manual: For Everyone from Beginner to Pro

O carte recomandată de beauty gurus şi care a fost şi oferită cadou pe bloguri de beauty. Titlul ne spune că e vorba de sfaturi de beauty pentru începători. Câte întrebări din secţiunea de make-up şi beauty de pe yahoo answers nu cer sfaturi legate de de unde să începem cu machiajul.

Unele raspusuri spun, bineînţeles, în funcţie de vârsta celei care întreabă, cu rimel, care face diferenţa, ruj, gloss, blush, eyeliner… Alte răspunsuri au legătură cu îngrijirea pielii, cu folosirea cremelor, fondului de ten etc.

Bobbi Brown începe cu îngrijirea pielii, de la alimentaţie, stress etc. Fond de ten, corector, machiajul ochilor, totul pas cu pas. Aflăm din introducere că ea e pentru look-ul natural, nu pentru acela cu schimbarea trăsăturilor. Ţine cont de culoarea pielii în funcţie de naţionalitate.

De asemenea, ne atrage atenţia că numai începătoarele în beauty aplică tuturor aceiaşi paşi şi toţi paşii – unele femei ar putea să nu aibă nevoie de anumite produse.

Sunt menţionate de asemenea şi opţiuni pentru cele care lucrează în domeniul beauty – de la munca în magazine dând sfaturi clientelor la machiajul pentru televiziune.

Sursa: charmedcharlee.com

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends