Gwyneth Paltrow în 2016

Sigur ne-o amintim din filme precum Shakespeare in Love şi Marile Speranţe! Şi drept câştigătoarea unui Oscar în 1999!

În 2016, Gwyneth Paltrow, despărţită din 2014 de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, “de comun acord”, doreşte să se ocupe de copii şi de afaceri. Cei doi au rămas buni prieteni. Gwyneth nu exclude nici posibilitatea unei noi căsătorii.

Gwyneth Paltrow a înfiinţat revista Goop ca un newsletter pentru prieteni acum opt ani, şi de atunci a devenit un brand care se află în continuă dezvoltare.

Paltrow apare strălucitoare pe coperta revistei americane Glamour, numărul din martie. Este foarte sinceră cu privire la stilul ei de viaţă. Ştim cu toţii cum vrem să vedem celebrităţile ca fiind exact ca noi.

Însă Gwyneth Paltrow nu se va preface că duce un stil de viaţă obişnuit, că îşi face cumpărăturile la magazinele beauty de 1 dolar sau că îşi hrăneşte cu fast food copiii, Apple, 11 ani, şi Moses, 9 ani. Nici nu îşi va cere scuze pentru stilul de viaţă pe care şi-l permite datorită succesului.

În luna februarie apărea despre ea o ştire cum că ar fi evadat în Mexic pentru o vacanţă în braţele iubitului ei, Brad Falchuk, pe o plajă. Acolo cei doi au fost văzuţi luându-şi prânzul împreună pe plajă, îmbrăţişându-se, şi jucându-se în apă. Vedeta şi-a etalat corpul într-un bikini Mikoh.

Foto: Andrea Raffin [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends