/ Fitness & Dieta / Sportul o corvoada? Sau poate nu…

Sportul o corvoada? Sau poate nu…

antrenamente online
Luminita Bulf on 08/03/2014 - 1:18 pm in Fitness & Dieta

Suntem in secolul vitezei, un lucru bine cunoscut de altfel. In functie de varsta si preocupari fiecare dintre noi are o casa de intretinut, poate un copil , cu siguranta un loc de munca solicitant si poate niste cursuri la universitate.

 antrenamente online2Te trezesti dimineata si ziua ta incepe in forta. Abia ai timp sa iti savurezi cafeaua fara de care multe dintre noi nici nu ne gandim sa plecam la drum.

Dupa o zi plina ajungi acasa la o ora destul de tarzie si tot ce iti doresti este sa dormi. Si totusi simti ca ceva lipseste, stii foarte bine ce dar este atat de greu sa ameliorezi situatia. Ai incercat de atatea ori sa iti faci un abonament la sala si de fiecare data sfarsesti in a fi platit inutil o luna de abonament din care abia daca ai uitilzat o zi.

Sa te apuci acasa singura sa faci miscare, alta situatie delicata. Nu ai motivatie suficienta si nu este nimeni acolo sa te impinga de la spate. Intr-adevar sunt destul de multe modele de exercitii pe internet dar nimeni care sa ti construiasca o rutina adaptata tie asa cum un antrenor ar face-o la sala.

Si totusi mi-am zis,  sa fie oare chiar asa?  Spre norocul nostru niste oameni minunati si-au daruit toata priceperea in a construii o comunitate online de fitness  unde antrenori calificati posteaza zilnic antrenamente pas cu pas atat de usor de urmarit.

antrenamente online1Pe  langa antrenamentele gratuite sunt oferite o multitudine de sfaturi legate de alimentatie si alimente sanatoase.

Vei descoperi online o multime de antrenamente, unul mai bun decat celalat, pe diferite niveluri de fitness si adaptabile posibilitatilor fiecaruia. Provocari lunare la care participa mii de persoane din intreaga lume, dornice sa isi impartaseasca reusitele cu noi toti.

Asa ca va invit pe voi fetelor, mamicilor, sa luati fraiele sanatatii si trupului minunat la care cu toate visam. Este atat de usor sa devii cea mai buna varianta a ta. Trebuie doar sa ai un pic de vointa si restul vine de la sine.

 


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->