Cum să slăbești după vacanță

Vacanța de vară a trecut, te-ai întors la muncă și se pare că ai acumulat și câteva kilograme. Nu trebuie să te îngrijorezi. Există soluții ! Mai jos vă voi expune ce trebuie să faceți pentru a da jos kilogramele în plus pe care le-ați dobândit în urma vacanței de vară.

Pentru a arde caloriile în plus trebuie să ai un aport de apă în corp. De aceea este bine să consumi cât mai multă apă. Corpul are nevoie de apă.

Un somn de 7-8 ore pe noapte te ajută mult în procesul de slăbire. Este important să fii odihnită pentru a putea fi activă pe timpul zilei, pentru a avea suficientă energie.

Încearcă să îți faci timp pentru a face sport. Astfel îți vei mări masa musculară, care accelerează metabolismul, tonifică și ține la distanță osteoporoza. Pentru aceasta este bine să faci exerciții cardio combinate cu exerciții cu greutăți.

Nu te înfometa! Din contră, mânâncă, dar mai puțin și mai sănătos. Consumă proteine, care îți dau senzația de sațietate, ajută la formarea și creșterea masei musculare, cât și la regenerarea țesuturilor. Proteine esențiale pot fi găsite în lapte, ouă, carne, pește.

Mânâncă grăsimi sănătoase, cum ar fi cocos, ulei de măsline, unt, semințe, nuci.
Nu da la o parte carbohidrații din dieta ta. Încearcă să nu îi combini cu grăsimi, și să ăi consumi după antrenament pentru că îți vor da energie. Consumă multe legume, cartofi dulci, fructe și orez.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends