Dieta cu grapefruit. Slăbești repede, ușor, plăcut!

Atunci când vine vorba de diete, toate femeile vor ca acestea să aducă cât mai mult efect, dar să nu fie foarte chinuitoare. Există diete care presupun să bei numai apă toată ziua și să mănânci numai morcovi și castraveți.

Există altele pe care, pentru a le ține, trebuie să cumperi produse scumpe sau care să le cauți prin toate magazinele și să nu le mai găsești. Dieta pe care ți-o recomand este una foarte simplă și constă dintr-un element principal care, cu siguranță nu costă o avere și pe care îl găsești oriune: grapefruit-ul.

Grapefruit-ul conține foarte mult betacaroten, care ajută la scăderea cantității de colesterol în sânge. De asemenea, acesta conține enzime care ard grăsimile. Dacă îți plac citricele, nu-ți va fi greu deloc să ții această dietă cu grapefruit, care te va ajuta să scapi de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt.

Totul este foarte simplu: înainte de fiecare masă trebuie să mănânci jumătate de grapefruit sau să bei jumătate de pahar cu suc de grapefruit. Este cunoscut faptul că acest fruct nu conține atât de multă vitamina C, cât minerale, alte vitamine și fibre ce contribuie la înbunătățirea funcționării tranzitului intestinal.

Atenție! Înainte de a începe această dietă, îți recomand să te consulți cu medicul, deoarece grapefruit-ul interacționează cu diferite medicamente și poate cauza efecte negative.

dieta cu grapefruit

În ce constă dieta cu grapefruit?

Dejunul: O jumătate de grapefruit și două ouă fierte.

Prânzul: O jumătate de grapefruit și o salată cu piept de pui și legume fierte.

Cina: Orez fiert, hrișcă, legume înăbușite sau o bucată de piept de pui (alege un fel dintre toate acestea) și, desigur, jumătatea de grapefruit.

Grapefruit-ul se consumă înainte de restul mâncării.

Alte legume pe care le poți consuma fierte în timpul acestei diete: broccoli, conopidă, sfeclă roșie, morcov, varză de bruxelles.

Din 10 zile în care te alimentezi astfel, 2 zile trebuie să faci pauză și să nu mai mănânci grapefruit. Dieta cu grapefruit în sine poate fi urmată timp de o lună jumătate.

dieta cu grapefruit

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends