Grace de Monaco: Povestea unei prințese

Un film excepțional care ne prezintă adevărata viață a celei care a fost Grace Kelly, actriță devenită prințesă în urma mariajului cu prințul Rainier de Monaco în anul 1956. Rolul lui Grace Kelly este interpretat fabulos de către binecunoscuta actriță Nicole Kidman.

Pelicula ne arată că a fi prințesă nu înseamnă numai lapte și miere, ci mult mai mult decât atât. Înseamnă a lupta pentru țara pe care o reprezinți, lucru pe care l-a făcut și regretata prințesă de Monaco, Grace Kelly.

Odată devenită prințesă, Grace nu a mai acceptat niciun rol pentru a se putea concentra doar asupra rolului ei ca prințesă. Aceasta a dat dovadă de multă blândețe și generozitate în munca ei cu oamenii, de aceea era iubită de mulțime. Era implicată în numeroase acte de binefacere, acte caritabile, dorea să aducă un strop de fericire celor defavorizați.

Filmul ne prezintă o poveste de viață a unei femei care și-a iubit soțul, și-a iubit copii și și-a iubit poporul, de aceea a acționat mereu pentru binele acestuia. Datorită vorbelor ei pline de dragoste a reușit să îl înduplece pe Charles de Gaulles să nu mai acționeze împotriva principatului Monaco, să nu îi ia autonomia.

Recomand vizionarea acestui film pentru povestea minunată pe care ne-o prezintă, pentru faptul că ne poate inspira să luptăm mereu pentru ceea ce ne dorim și pentru lecția de iubire dată de prințesă.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends